Verloskundigenpraktijk Stadshagen ZwolleOnze verloskundigen in Zwolle

Irma van der Meer, Jentje Kuiper en het ondersteunend team met Truus Strijker,  & Kalinka van Vehmendahl

Als verloskundigen van Stadshagen en Diezerpoort vinden wij het belangrijk om tijd en aandacht te hebben voor onze cliënten. En dat kan ook omdat verloskundigenpraktijk Stadshagen in Zwolle slechts uit 2 enthousiaste verloskundigen bestaan. Verloskundigenpraktijk Stadshagen in Zwolle werkt met een vast verloskundig team om ons bij te staan tijdens vakanties, ziekte en scholingen.

Wij bieden kleinschalige autonome verloskundigenzorg in Stadshagen, Diezerpoort, Zwolle en omgeving. Wij begeleiden vrouwen en hun partners bij hun kinderwens, in de zwangerschap, tijdens de baring en in het kraambed, ook kun jij in onze praktijk terecht voor het plaatsen en verwijderen van het spiraaltje.

Tijdens de 9 maanden van je zwangerschap willen wij een vertrouwensband met jullie op bouwen, waaruit een optimale en persoonlijke begeleiding geboden kan worden.

Neem rustig een kijkje op onze website om ons beter te leren kennen en graag tot ziens bij Verloskundigenpraktijk Stadshagen in Zwolle.

Achterwacht & waarneming

Verloskundigenpraktijk Stadshagen in Zwolle heeft goede afspraken gemaakt met andere verloskundige praktijken in de regio, zodat zorg altijd gegarandeerd wordt. Je kan een van de achterwachten tegenkomen bij ziekte, vakantie en dubbel staan tijdens een bevalling.

Waarneming bij ziekte, scholingsdagen, vakanties

Leden van het verloskundig team kan je tegen komen als een van ons ziek is, met vakantie gaat of als wij een scholing dag hebben. 

Momenteel werken Truus Strijker en Kalinka van Vehmendahl in ons verloskundig invalteam.

 

Schrijf je direct in