Verloskundigenpraktijk Stadshagen ZwolleIrma van der Meer

Irma van der Meer,  verloskundige & echoscopiste

BIG-nummer 19019471203

Mijn naam is Irma van der Meer. In 2021 vier ik mijn 12,5 jaar jubileum als verloskundige  in mijn  verloskundigenpraktijk Stadshagen in Zwolle. Wat een avontuur.

Na jaren als verpleegkundige gewerkt te hebben, zowel in het ziekenhuis als  op het consultatiebureau, heb ik de opleiding voor verloskundige gevolgd. Na mijn afstuderen heb ik in bijna elke provincie wel ergens waargenomen, van Zeeuws Vlaanderen, NoordHolland, Brabant, Friesland, Groningen, Urk tot het Overijsselse Losser. Ondertussen zijn onze kinderen “uitgevlogen” en ben ik samen met mijn man Bart in de omgeving van mijn geboortestad Zwolle neergestreken.

Wat ik wil bieden aan (bijna)  zwangeren in Zwolle is: warme persoonlijke begeleiding met aandacht en tijd voor de wensen van zowel de zwangere als haar partner. Vanuit vertrouwen kijkend naar wat normaal is voor en tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Laten we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Indien je geïnteresseerd bent wat ik voor je kan doen als voetreflexzonetherapeut, kijk dan ook ’s op http://www.voetreflexzutphen.nl

Graag tot ziens!

Irma