Verloskundigenpraktijk Stadshagen ZwolleVisie Verloskundigen Stadshagen & Dierzerpoort in Zwolle

Visie: JOU PERSOONLIJKE, VERTROUWDE ZORG BIEDEN, ZODAT JE EEN FIJNE ZWANGERSCHAP, BEVALLING EN KRAAMTIJD HEBT!

Zwanger worden, zwanger zijn, bevallen, ouders worden, zijn indrukwekkende gebeurtenissen in het leven die je eens of enkele keren mee gaat maken. Als verloskundigen van Stadshagen & Diezerpoort, willen wij jullie tijdens deze bijzondere periode zorg op maat bieden met een warme en persoonlijke begeleiding. We streven ernaar dat je  maar een paar verloskundigen tegenkomt tijdens de begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

Persoonlijke zorg, warmte, kleinschaligheid, betrokkenheid en kwaliteit van zorg tijdens zwangerschap, bevalling en kraamperiode staat bij verloskundigenpraktijk Stadshagen voorop. Wij vertrouwen in de (beval)kracht van vrouwen en versterken  graag het vertrouwen van de zwangere tijdens de zwangerschap, bevalling en in de kraamperiode. Hierbij vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de zwangere en haar partner, zodat zij hun zwangerschap, bevalling en kraamperiode op een manier beleven die bij hen past. Wij vinden het belangrijk dat jullie je gehoord voelen en inspraak hebben in het hele proces. Samen zorgen we ervoor dat deze zeer bijzondere periode een onvergetelijke ervaring voor jullie wordt.

Tijdens de controles nemen wij graag de ruimte en tijd voor jullie en ook jullie eventueel oudere kinderen of nieuwsgierige familie en vrienden zijn van harte welkom.

Verloskundigenpraktijk Stadshagen (Zwolle) biedt verloskundige zorg aan vrouwen die wonen in Stadshagen, Diezerpoort , Aa-landen, Westenholte, Holtenbroek in de stad Zwolle. Woon je buiten dit gebied en wil je bij de verloskundigen van Stadshagen onder zorg neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Telefoonnummer 06-31271366 bij geen gehoor 06-48373838