Verloskundigenpraktijk Stadshagen ZwolleVerloskundigenpraktijk Zwolle

Verloskundigenpraktijk in Zwolle. U verwacht een kindje? Mogen wij u feliciteren?! De komende maanden zijn voor u en wellicht uw partner een bijzondere tijd. Ze staan in het teken van dat ene moment: jullie kind gezond op de wereld zetten. Daar willen wij graag onze bijdrage aan leveren! Of u pas heel pril 5 weken, 6 weken of al 8 weken zwanger bent. U bent zwanger en u woont in Zwolle! Verloskundigenpraktijk Stadshagen is een knusse praktijk met een locatie in de nieuwbouwwijk Stadshagen Zwolle en een locatie in de wijk Diezerpoort. Er gaat veel veranderen lichamelijk maar ook emotioneel. Daarom is goede begeleiding belangrijk. Verloskundigenpraktijk Stadshagen staat voor professionele en persoonlijke zorg aan aanstaande ouders tijdens één van de mooiste periodes in hun leven.

Wat kunt u verwachten van de verloskundigen van Stadshagen

Zodra u weet dat jullie zwanger zijn, kunt u ons zonder verwijzing van de huisarts benaderen om een eerste afspraak te maken. Tijdens de eerste afspraak worden vragen gesteld over uw gezondheid en het verloop van eventuele eerdere zwangerschappen en bevallingen. Ook wordt er gevraagd naar eventuele aanwezigheid van aangeboren afwijkingen in uw familie en die van uw partner. Als verloskundige vinden wij het belangrijk om tijd en aandacht te hebben voor onze cliënten. En dat kan ook omdat verloskundigenpraktijk Stadshagen slechts uit vier enthousiaste verloskundigen bestaat. Irma van der Meer en haar ondersteunend team, Jentje Kuiper, Truus Strijker en Fennelien Pleijsier. Als verloskundige in Zwolle, begeleiden wij jullie bij de kinderwens, zwangerschap, bevalling en in de kraamtijd. Door de persoonlijk begeleiding die wij geven hopen we dat de toekomstige ouders met een goed gevoel terug kunnen kijken op deze bijzondere periode.

Tijdens de zwangerschap kunnen er echo’s op de praktijk gemaakt worden. U hoeft dan alleen nog de deur uit voor echo’s die betrekking hebben op prenatale screening (de NIPT, de 13-en 20 weken echo). Voor de zwangerschap en bevalling zijn er allerlei vormen van begeleiding en zorg. Dit is grotendeels in samenspraak met jullie. Dit zijn wensen en mogelijkheden die wij met jullie tijdens de zwangerschap bespreken. Alles voor u en niks zonder u.

Zwangerschap advies en echo’s Zwolle

Wanneer u tussen de 8 en 10 weken zwanger bent wordt er een vroege echo verricht. De termijnecho wordt tussen de 10 en 12 weken zwangerschap gedaan. Wanneer u ongeveer 13 en 20 weken zwanger bent, heeft u de mogelijkheid om een 13 weken en/of een 20 weken echo te laten maken. Deze echo’s worden ook wel eerste trimester SEO en SEO genoemd.

Wilt u graag zwangerschaps advies? Wij zijn 7 dagen in de week 24 uur per dag telefonisch te bereiken op:
0631271366
Bij geen gehoor:
0648373838

Als u twijfelt, ongerust bent of gewoon even wilt overleggen mag u ons altijd bellen! Op onze website staat verdere informatie wanneer u het beste kunt bellen voor zwangerschap advies.

Direct inschrijven