Verloskundigenpraktijk Stadshagen ZwolleVerloskundigenpraktijk Zwolle Zuid

Wilt u de beste begeleiding voor, tijdens en na uw zwangerschap? Wilt u dus de beste verloskundigenpraktijk in Zwolle Zuid om uw te begeleiden? Dan bent u bij Verloskundigenpraktijk Stadshagen aan het juiste adres! Laat u door ons begeleiden tijdens uw zwangerschap of wanneer u een kinderwens heeft. Door onze persoonlijke benadering zult u zich altijd op uw gemak voelen en kunnen wij op de best mogelijke manier voor u en uw toekomstige kindje zorgen.

Waarvoor kunt u bij onze verloskundigenpraktijk in Zwolle Zuid terecht?

Of u nu net zwanger bent of al langer, wij helpen u graag. Ook als u nog niet zwanger bent, wij begeleiden u ook graag bij uw kinderwens. Daarom bieden wij u onder andere de volgende diensten:

  • Controles tijdens de zwangerschap
  • Begeleiding bij de bevalling
  • Begeleiding tijdens de kraamweek
  • Hulp bij een kinderwens

De kraamweek is een belangrijke periode, die van de eerste tot de achtste dag na de bevalling duurt. Deze periode brengt u vaak thuis door en hoeft u natuurlijk niet naar onze verloskundigenpraktijk in Zwolle Zuid te komen er is dan een kraamverzorgende bij u in huis. Deze komt 3-4 keer bij u thuis en dan wordt er gekeken hoe het met u en uw kindje gaat. Zo controleren wij of alles goed gaat en of er geen complicaties ontstaan tijdens de eerste dagen. Verder wordt alles nog een keer besproken en daarna bent u helemaal klaar voor het ouderschap!

Over ons

Verloskundigenpraktijk Stadshagen is een knusse verloskundigenpraktijk nabij Zwolle Zuid met vaste verloskundigen. Wij helpen u graag om van deze periode een onvergetelijk mooie tijd te maken, zodat u straks helemaal kunt genieten van uw kindje(s). Twee van onze verloskundigen hebben beiden kinderen en weten dus ook precies wat u nodig heeft tijden de zwangerschap. Met onze persoonlijke benadering helpen wij u dan ook zeer graag bij alles wat u nodig heeft.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat wij als verloskundigenpraktijk in Zwolle Zuid voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken om kennis met ons te maken? Neem dan vandaag nog contact op met Verloskundigenpraktijk Stadshagen!

Direct inschrijven