Verloskundigenpraktijk Stadshagen ZwolleVerloskundigenpraktijk Holtenbroek

Bent u op zoek naar een verloskundigenpraktijk in Holtenbroek omdat u in blijde verwachting van een kindje bent? Of zoekt u een verloskundigenpraktijk omdat u een kinderwens heeft? Neem dan eens contact op met Verloskundigenpraktijk Stadshagen! Wij begeleiden u met een persoonlijke benadering en aanpak tijdens deze prachtige periode. Wij helpen u zowel wanneer u al zwanger bent, als wanneer u een kinderwens heeft. Onze persoonlijke benadering stelt ons in staat om u tijdens deze periode op de best mogelijke wijze te helpen. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Wat doet onze verloskundigenpraktijk in Holtenbroek?

Wij helpen u graag persoonlijk, want alleen zo kunnen wij u perfect van dienst zijn. Onze verloskundigen staan dan ook graag klaar voor u als aanstaande ouder met onder andere:

  • Controles tijdens de zwangerschap
  • Begeleiding bij de bevalling
  • Begeleiding tijdens de kraamweek
  • Hulp bij een kinderwens
  • Anticonceptie spreekuur

Wij helpen u dus bijvoorbeeld door de voortgang van uw zwangerschap periodiek te controleren. Zo weten wij in ieder stadium van de zwangerschap hoe u en uw kindje het maken. Zo controleren wij onder andere de gezondheid van uw baby. Dit doen wij door middel van een echo maar we contoleren ook het hartje van het kindje. Afhankelijk van uw situatie en wensen kunnen we het aantal controles uitbreiden, dat is bij ons geen enkel probleem, zolang u zich maar fijn voelt.

Over “Verloskundigenpraktijk Stadshagen”

Verloskundigenpraktijk Stadshagen is een knusse verloskundigenpraktijk nabij Holtenbroek met drie vaste verloskundigen. Onze verloskundigen helpen u graag voor, tijdens en na uw zwangerschap om dit een fijne en onvergetelijke periode in uw leven te maken. Twee van onze verloskundigen hebben beiden kinderen en weten dus ook precies wat u nodig heeft tijden de zwangerschap. Met onze persoonlijke benadering helpen wij u dan ook zeer graag bij alles wat u nodig heeft.

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u gewoon nog wat meer informatie over onze verloskundigenpraktijk nabij Holtenbroek? Neem dan gerust contact met ons op, onze verloskundigen staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Direct inschrijven