Verloskundigenpraktijk Stadshagen ZwolleVerloskundige Zwolle

Bent u in verwachting of heeft u een kinderwens? Zoekt u daarvoor een verloskundige in Zwolle? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, Verloskundige praktijk Stadshagen is specialist in de begeleiding van aanstaande ouders. Wij hanteren een zeer persoonlijke aanpak, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten en zodat wij precies weten waarbij wij u kunnen helpen. Onze vaste verloskundigen zijn zeer deskundig en professioneel, om u helemaal klaar te maken voor het ouderschap.

Over onze verloskundige in Zwolle?

Bij ons staat persoonlijk contact op nummer één, want alleen zo weten wij hoe wij u het beste kunnen helpen. Onze verloskundigen Irma van der Meer, Jentje Kuiper en Truus Strijker, zullen hier zonder meer voor zorgen. Tijdens uw zwangerschap zullen wij een vertrouwensband opbouwen zodat wij u ook daarna op de beste manier kunnen begeleiden. Als u kiest voor ons als verloskundige in Zwolle, begeleiden wij jullie bij de kinderwens, zwangerschap, bevalling en in de kraamtijd. Door de persoonlijk begeleiding die wij geven bent u helemaal klaar voor het ouderschap.

Bent u in verwachting?

Bent u in verwachting? Allereerst: gefeliciteerd met dit geweldige nieuws! Maar wat nu? Nu is het zaak dat u de voortgang van uw zwangerschap periodiek laat controleren. Wij kunnen dit voor u doen. Tijdens zo’n controle controleren wij de gezondheid van uw kindje, maar ook die van u. Door deze controles zijn wij er zeker van dat u en uw kindje goed de zwangerschap doorkomen. U moet op controle komen gedurende de volgende perioden:

  • Eerste controle: tussen 8 en 10 weken
  • Tweede controle: tussen de 10 en 12 weken
  • 12-24 weken: om de 4 weken
  • 24-30 weken: om de 3 weken
  • 30-36 weken: om de 2 weken
  • 36-41 weken: elke week

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zijn meer of minder zwangerschapscontroles mogelijk. Dit kunnen we met elkaar afstemmen. Ook kunnen wij wanneer u 34 weken zwanger bent de controle aan huis doen. Tijdens een huisbezoek nemen wij alle wensen die u heeft voor de geboorte door.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van onze verloskundige in Zwolle? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op met ons, wij helpen u zo snel mogelijk!.

Direct inschrijven