Verloskundigenpraktijk Stadshagen ZwolleVerloskundige Stadshagen

Bent u zwanger? Gefeliciteerd, dat is natuurlijk geweldig nieuws! Wanneer u in verwachting bent is het zaak om naar een goede verloskundige in Stadshagen te zoeken. Gelukkig staan wij van Verloskundige praktijk Stadshagen graag voor u klaar. Wij hebben een praktijk in de nieuwbouwwijk Stadshagen in Zwolle. Bij ons werken er drie vaste verloskundigen die u uitstekend van dienst zullen zijn. U kunt bij ons tijdens uw zwangerschap zonder problemen terecht voor de zwangerschapscontroles. Onze uitstekende verloskundigen zullen uw zwangerschap zo goed mogelijk begeleiden. Wanneer u kiest voor een verloskundige in Stadshagen van verloskundige praktijk Stadshagen, bent u zeker van professionele en persoonlijke zorg, voor u als aanstaande ouders.

Wat kunt u verwachten van uw verloskundige in Stadshagen?

Wij vinden het belangrijk dat u zich fijn voelt bij onze verloskundige praktijk, daarom staat persoonlijk contact bij ons op nummer één. Onze verloskundigen Irma van der Meer, Jentje Kuiper en Truus Strijker zullen hier zonder meer voor zorgen. Tijdens de 9 maanden van uw zwangerschap willen wij een vertrouwensband met jullie als aanstaande ouders op bouwen. Daarna kunnen wij u ook na de geboorte van uw kindje zo goed mogelijk begeleiden.
Als u kiest voor ons als verloskundige in Stadshagen, begeleiden wij jullie bij de kinderwens, zwangerschap, bevalling en in de kraamtijd. Door de persoonlijk begeleiding die wij geven bent u helemaal klaar voor het ouderschap.

Bent u zwanger?

Wanneer u zwanger bent, is het zaak om periodiek de voortgang van de zwangerschap te controleren. Daarom is het zaak dat u tijdig op controle komt bij ons op de praktijk. Tijdens deze controle checken wij de gezondheid van u en uw kindje. U moet op controle komen gedurende de volgende perioden:

  • Eerste controle: tussen 7 en 9 weken
  • Tweede controle: tussen de 10 en 12 weken
  • 12-24 weken: om de 4 weken
  • 24-30 weken: om de 3 weken
  • 30-36 weken: om de 2 weken
  • 36-41 weken: elke week

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zijn meer of minder zwangerschapscontroles mogelijk. Dit kunnen we met elkaar afstemmen. Ook kunnen wij wanneer u 34 weken zwanger bent de controle aan huis doen. Tijdens een huisbezoek nemen wij alle wensen die u heeft voor de geboorte door.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij als verloskundige in Stadshagen voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij informeren u graag over al onze diensten. Ook maken wij graag een afspraak voor een eerste kennismaking.

Direct inschrijven