Verloskundigenpraktijk Stadshagen ZwolleVerloskundige Holtenbroek

Bent u in blijde verwachting van een kindje of heeft u een kinderwens? Dan is het zaak om naar een goede verloskundige in Holtenbroek te gaan zoeken. Gelukkig zijn wij van Verloskundig praktijk Stadshagen er voor u. Wij hebben twee zeer professionele en deskundige verloskundigen die voor u klaar staan. Wij hanteren een zeer persoonlijke aanpak om u tijdens deze belangrijke tijd in uw leven zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Of u nu net te weten bent gekomen dat u zwanger bent of al verder in de zwangerschap bent, bij ons bent u van harte welkom. Dus waar wacht u nog op? Maak kennis met onze praktijk!

Wat doet onze verloskundige in Holtenbroek?

Wanneer u zwanger bent is het belangrijk om periodiek de voortgang van uw zwangerschap te contoleren. Daarom is een van de taken van uw verloskundige in Holtenbroek het controleren van uw voortgang. Tijdens zo’n controle wordt er gekeken naar onder andere de gezondheid en gesteldheid van u en uw kindje. Laat u dan ook tijdens uw zwangerschap controleren in de volgende perioden:

  • Eerste controle: tussen 8 en 10 weken
  • Tweede controle: tussen de 10 en 12 weken
  • 12-24 weken: om de 4 weken
  • 24-30 weken: om de 3 weken
  • 30-36 weken: om de 2 weken
  • 36-41 weken: elke week

We kunnen ook meer controles uitvoeren, afhankelijk van uw wensen en situatie. Wanneer dus extra controles wilt is die bij ons geen enkel probleem. Ook kunnen wij een thuisbezoek doen wanneer u 34 weken zwanger bent, dan kunnen we in alle rust al uw wensen voor de geboorte van uw kind doorspreken.

Over ons

Wij vinden het belangrijk dat u zich fijn voelt bij onze verloskundige praktijk, daarom staat persoonlijk contact bij ons op nummer één. Onze verloskundigen zullen hier zonder meer voor zorgen. Tijdens de 9 maanden van uw zwangerschap willen wij een vertrouwensband met jullie als aanstaande ouders op bouwen. Ook daarna kunnen wij u zo goed mogelijk begeleiden.
Als u kiest voor ons als verloskundige in Holtenbroek, begeleiden wij jullie bij de kinderwens, zwangerschap, bevalling en in de kraamtijd. Door de persoonlijk begeleiding die wij geven bent u helemaal klaar voor het ouderschap.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten of weten wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met onze verloskundige in Holtenbroek.

Direct inschrijven