Verloskundigenpraktijk Stadshagen ZwolleVerloskundige Assendorp

Bent u in verwachting of heeft u een kinderwens? Zoekt u daarvoor een verloskundige in Assendorp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, Verloskundige praktijk Stadshagen is specialist in de begeleiding van aanstaande ouders. Wij hanteren een zeer persoonlijke aanpak, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten en zodat wij precies weten waarbij wij u kunnen helpen. Onze vaste verloskundigen zijn zeer deskundig en professioneel, om u helemaal klaar te maken voor het ouderschap.

Over onze verloskundige in Assendorp?

Bij ons staat persoonlijk contact op nummer één, want alleen zo weten wij hoe wij u het beste kunnen helpen. Onze verloskundigen Chantal Mars, Leonie Timmermans en Fennelien Pleijsier zullen hier zonder meer voor zorgen. Tijdens uw zwangerschap zullen wij een vertrouwensband opbouwen zodat wij u ook daarna op de beste manier kunnen begeleiden.Als u kiest voor ons als verloskundige in Zwolle Zuid, begeleiden wij jullie bij de kinderwens, zwangerschap, bevalling en in de kraamtijd. Door de persoonlijk begeleiding die wij geven bent u helemaal klaar voor het ouderschap.

Bent u in verwachting?

Bent u in verwachting? Allereerst: gefeliciteerd met dit geweldige nieuws! Maar wat nu? Nu is het zaak dat u de voortgang van uw zwangerschap periodiek laat controleren. Wij kunnen dit voor u doen. Tijdens zo’n controle controleren wij de gezondheid van uw kindje, maar ook die van u. Door deze controles zijn wij er zeker van dat u en uw kindje goed de zwangerschap doorkomen. U moet op controle komen gedurende de volgende perioden:

  • Eerste controle: tussen 8 en 10 weken
  • Tweede controle: tussen de 10 en 12 weken
  • 12-24 weken: om de 4 weken
  • 24-30 weken: om de 3 weken
  • 30-36 weken: om de 2 weken
  • 36-41 weken: elke week

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zijn meer of minder zwangerschapscontroles mogelijk. Dit kunnen we met elkaar afstemmen. Ook kunnen wij wanneer u 34 weken zwanger bent de controle aan huis doen. Tijdens een huisbezoek nemen wij alle wensen die u heeft voor de geboorte door.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van onze verloskundige in Assendorp? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op met ons, wij helpen u zo snel mogelijk!.

Direct inschrijven