Verloskundigenpraktijk Stadshagen ZwollePretecho

Pretecho zwolle stadshagen diezerpoort

Pretecho’s in Zwolle, stadshagen en diezerpoort

Buiten de medische echo’s biedt Verloskundigenpraktijk Stadshagen ook de zogenaamde pretecho’s aan. Deze echo’s worden gemaakt op verzoek zonder dat daar een indicatie voor is. Jouw zorgverzekeraar vergoedt deze echo niet dus de kosten voor deze echo zijn voor eigen rekening. Als je verder naar beneden scrolt,  vind je de echo’s die wij aanbieden.

De echo’s die je laten maken op eigen verzoek zijn eigen wens of pretecho’s. Dit wil zeggen dat zij geen enkele medische waarde hebben, noch een screenend of medisch-diagnostisch doel dienen. Het is een ieder impliciet duidelijk door met de echo een aanvang te nemen, dat er geen enkele wijze sprake is van een overeenkomst in de zin van de WGBO. Verloskundigenpraktijk Stadshagen sluit elke aansprakelijkheid uit die hieruit voortvloeit.

Afspraak maken?

Meld je dan aan via onderstaande knop.

(Ons telefoonnummer graag alleen gebruiken voor verloskundige zaken)

Schrijf je direct in

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pretecho's

 • Extra vroege echo

  Deze echo bieden wij vanaf 5-6 weken. Met 7-8 weken maken wij een vitaliteitsecho om te kunnen vaststellen of er sprake is van een mooie intacte zwangerschap. Mocht er toch behoefte zijn om eerder een echo bij ons te laten verrichten dan is dat zeker mogelijk. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met jou kunnen bespreken. De kosten voor deze echo zijn 25 euro.

  Later in de zwangerschap is het ook altijd mogelijk om een extra echo te laten verrichten. Neem hiervoor contact op met onze verloskundigenpraktijk zodat zij een extra afspraak kunnen inplannen en extra tijd kunnen reserveren voor deze pretecho. De kosten voor een echo na 10 weken zwangerschap zijn 25 euro voor clienten die bij ons zijn ingeschreven, voor clienten van buiten de praktijk zijn de kosten 35 euro.

 • Echo tussen door op eigen verzoek

  Zorgverzekeraars vergoeden een echo alleen als er een medische indicatie voor is. Dat is bij bijvoorbeeld de termijnecho en de 20 weken echo het geval. Bij een echo op jouw verzoek, een pretecho, is dat niet het geval. Soms wil je gewoon een echo omdat je je onzeker voelt, of omdat je heel nieuwsgierig bent. Daar kun je natuurlijk een afspraak voor maken. Houd er wel rekening mee dat een pretecho voor je eigen rekening komt.

  Je kunt op elk moment in je zwangerschap vragen om een echo op verzoek. De kosten voor deze echo zijn 35 euro voor clienten van buiten onze praktijk.

  Echo pakket 1:
  Elke zwangerschapscontrole een echo, voor 75 euro krijg je elke zwangerschapscontrole een echo, niet inbegrepen: geslachtsbepaling, 3D-4D echo en een vroege echo bij 5-6weken zwangerschap)

  Echopakket 2:
  Elke controle een 2D echo + geslachtsbepaling echo kosten 100 euro.

  Echopakket 3:
  Elke zwangerschapscontrole een echo + geslachtsbepalingsecho + 3d/4D echo, kosten 150 euro.

 • Geslachtsbepaling

  Zou je alleen een geslachtsbepaling willen dan is dit mogelijk via een korte echo van 20 min. Deze kost 40,-. en verrichten we vanaf 16 weken. Aangezien deze echo redelijk vroeg verricht word, bestaat de kans dus ook dat het nog niet goed zichtbaar is. We bieden dan eenmalig een gratis herhalingsecho aan zodat we dan een uitspraak kunnen doen over het geslacht.

  Wanneer je de app ‘Hello Mom’ installeert op je telefoon, kunnen we na afloop van de verschillende echo-onderzoeken de foto’s naar je telefoon sturen. Het is ook mogelijk om tegen betaling van 10 euro alle foto's en bewegende beelden mee te krijgen op een USB stick

 • 3D/4D echo

  3D/4D echo: Mocht je dit willen, dan gaan we een uitgebreide afspraak plannen rond de 26-29 weken. Deze echo duurt circa 40 minuten. Alle foto's die worden gemaakt, krijgt je doorgestuurd op de hello mom app. Deze echo kost 98,-. Mocht je kindje niet meewerken, dan zullen we eenmalig de echo herhalen.

  Wanneer je de app ‘Hello Mom’ installeert op je telefoon, kunnen we na afloop van de verschillende echo-onderzoeken de foto’s naar je telefoon sturen. Het is ook mogelijk om tegen betaling van 10 euro alle foto's en bewegende beelden mee te krijgen op een USB stick