Verloskundigenpraktijk Stadshagen Zwolle

Verloskundige Stadshagen Zwolle

Verloskundige Stadshagen Zwolle

Zwanger in Stadshagen (Zwolle)!

Verloskundigenpraktijk Stadshagen is een knusse praktijk in de nieuwbouwwijk Stadshagen stad Zwolle. Naast de locaties in stadshagen : sportlaan 2 en in het Gezondheidshuis aan de Werkerlaan 156, hebben wij een spreekuur locatie in de wijk Diezerpoort. Onze verloskundige praktijk bestaat uit twee vaste en ervaren verloskundigen: Irma van der Meer en Laura Sijmons met als aanvullend team: Truus Strijker, Chantal Mars, & Fennelien Pleijsier. Wij zijn een moderne, kleinschalige en persoonlijke verloskundigenpraktijk in Stadshagen, Diezerpoort en omgeving, waarbij kwaliteit van zorg voorop staat. Tijdens de zwangerschap kom je naar de praktijk locatie Stadshagen of Diezerpoort. Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Er gaat veel veranderen lichamelijk maar ook emotioneel. Goede begeleiding is dan belangrijk. Begeleiding met persoonlijke zorg en aandacht! Verloskundige praktijk Stadshagen staat voor kleinschalige, professionele en persoonlijke zorg aan aanstaande ouders tijdens één van de mooiste periodes in hun leven. Wij bieden op een verantwoordelijke en efficiënte wijze, professionele verloskundige zorg, die gericht is op de individuele wensen en behoefte van jou en je partner.

Over ons

De praktijk bestaat uit  verloskundigen die de liefde en passie voor het vak delen. Betrokkenheid en persoonlijke begeleiding is nodig voor wederzijds vertrouwen. In goede samenwerking met andere disciplines, vormen wij een sterke schakel in de ketenzorg in Zwolle.

Ons werkgebied omvat Stadshagen, Diezerpoort, Westenholte, Aa-landen, Holtenbroek, Zwolle centrum (Zwolle) en omliggende plaatsen, als Hasselt en s’Heerenbroek .

Wil je je aanmelden bij onze verloskundigenpraktijk of heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op of gebruik onderstaande aanmeld formulier. Je kunt ons ook volgen op facebook.

Direct inschrijven