Verloskundigenpraktijk Stadshagen Zwolle

Verloskundige Stadshagen Zwolle

Verloskundige Stadshagen Zwolle

Zwanger in Stadshagen (Zwolle)!

Verloskundigenpraktijk Stadshagen is een knusse praktijk in de nieuwbouwwijk Stadshagen stad Zwolle. Naast de locaties in stadshagen : sportlaan 2 en in het Gezondheidshuis aan de Werkerlaan 156, hebben wij een spreekuur locatie in de wijk Diezerpoort. Onze verloskundige praktijk bestaat uit twee vaste en ervaren verloskundigen: Irma van der Meer op dit moment samen met Jentje Kuiper, daarnaast is er een aanvullend team: Truus Strijker & Fennelien Pleijsier en heel soms nog Chantal Mars. Wij zijn een moderne, kleinschalige en persoonlijke verloskundigenpraktijk in Stadshagen en  Diezerpoort en omgeving. De kwaliteit van zorg  staat hierbij voorop.  Tijdens de zwangerschap kom je naar de praktijk locatie Stadshagen/ Bij Bubbels,  het Gezondheidshuis aan de Werkerlaan,  of locatie Diezerpoort aan de Geert Grootestraat. Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Er gaat veel veranderen lichamelijk maar ook emotioneel. Goede begeleiding is dan belangrijk. Begeleiding met persoonlijke zorg en aandacht! Verloskundige praktijk Stadshagen staat voor kleinschalige, professionele en persoonlijke zorg aan aanstaande ouders tijdens één van de mooiste periodes in hun leven. Wij bieden op een verantwoordelijke en efficiënte wijze, professionele verloskundige zorg, die gericht is op de individuele wensen en behoefte van jou en je partner.

Over ons

De praktijk bestaat uit  verloskundigen die de liefde en passie voor het vak delen. Betrokkenheid en persoonlijke begeleiding is nodig voor wederzijds vertrouwen. In goede samenwerking met andere disciplines, vormen wij een sterke schakel in de ketenzorg in Zwolle.

Ons werkgebied omvat Stadshagen, Diezerpoort, Westenholte, Aa-landen, Holtenbroek, Zwolle centrum (Zwolle) en omliggende plaatsen, als Hasselt en s’Heerenbroek .

Wil je je aanmelden bij onze verloskundigenpraktijk of heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op of gebruik onderstaande aanmeld formulier. Je kunt ons ook volgen op facebook.

Direct inschrijven