Verloskundigenpraktijk Stadshagen Zwolle

Fennelien Pleijsier

Fennelien Pleijsier

Verloskundige

Ik ben Fennelien Pleijsier, 21 jaar en woon in Genemuiden. Van jongs af aan wist ik dat ik verloskundige wilde worden. In september 2018 heb ik de opleiding tot verloskundige afgerond in Antwerpen en zo deze droom verwezenlijkt. Tijdens mijn opleiding heb ik in België, Nederland en Ghana ervaring in de verloskunde opgedaan, maar toch trekt de Nederlandse verloskunde mij het meest. De komende weken word ik ingewerkt door Chantal en Leonie in deze praktijk. Ik hoop jullie met veel enthousiasme te kunnen begeleiden tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Persoonlijke begeleiding voor jou, als zwangere, en je omgeving vind ik erg belangrijk. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten tijdens deze bijzondere momenten in jullie leven! Tot snel!

Waarneming bij ziekte, scholingsdagen, vakantie:

Vanaf 1 Oktober word  Fennelien Pleijsier bij ons ingewerkt in de praktijk. Zij is een afgestuurd verloskundige die haar opleiding in Belgie heeft gevolgd, omdat het Nederlandse en Belgische systeem nogal verschillen, loopt Fennelien Pleijsier met ons mee om zo goed omgeschoold te kunnen worden en te kunnen werken in een Nederlandse verloskundige praktijk.

 

Onze waarneemster kan je tegen komen als een van ons ziek is, met vakantie gaat of als wij een scholingsdag hebben. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor!